Hoe het ook in 1 zin kan

Op zoek naar de poen. Daar draait het om bij het Jongerenfonds. Dat zei een de jongste binnen de groep. Tegenwoordig werken we in een werkgroepje. Verschillende leeftijden, verschillende ervaringen. Leuk om te zien hoe dat werkt. Kortom het gaf met de zin op zoek naar de poen, de link naar de kern van het Jongerenfonds erg mooi weer.

We zijn reeds al weer een paar werken verder na onze update. Met ons vooronderzoek dat we rond 15 december af willen hebben loopt mooi op schema. Dit gaat geen uitgebreid boekenwerk worden. Het geeft de kans voor een mogelijk raamwerk. Hierna zoeken wij extra mensen die hierin mee willen denken.

Stapsgewijs ontstaat er in onze werkgroep een stappenplan voor in 2023. Want je kant ontzettend veel doen maar niet alles kan tegelijk. Een uitdaging die we nog mogen maken is hoe we het initiatief meer slagkracht kunnen geven en hoe we het exact gaan organiseren in 2023. Gaan we aanhaken bij een andere organisatie of kiezen we voor een eigen stichting.
Kortom genoeg te doen.